О нашој школи

oskoli

Историја школе

oskoli

Издвојено одељење Губеревци

guberevci

Посета ИО Губеревци

 

У петак 5. октобра 2018. године ученици трећег и четвртог разреда са учитељицама Марушком Јовановић и Маријом Стевановић пети дан Дечје недеље обележили су посетом Издвојеном одељењу у Губеревцима.

У јутарњим часовима ученици су стигли испред школе где су их дочекали другари из Издвојеног одељења са својом учитељицом Светланом Вујиновић. Ушли су у њихову учионицу и сместили се. После кратког дружења уследиле су активности. Кроз прву активност ученици су исказали своје ликовне способности. Водећи се слоганом овогодишње Дечје недеље Моје је право да живим срећно и здраво свако је имао задатак да нацрта ситуацију која га чини срећним. Ученици су били веома маштовити и посвећено су приступили раду. Завршене радове окачили су на заједнички пано. После доручка прешли су на спортске активности. Подељени у две групе такмичили су се у обарању чуњева. Након одигране три партије и проглашења победника освежили су се сокићима и засладили слаткишима. Завршна активност одиграла се у школском дворишту. Ученици су испред школе кредама у боји цртали оно што најбоље умеју. Радови су били нумерисани. По завршетку цртања обављено је тајно гласање за најлепши рад. Проглашени су и победници који су добили пригодне поклоне за уложени труд. На крају дружења сви ученици су добили по балон и по јабуку. Поздравивши се са другарима, задовољни и пуни утисака кренули су кући.

Сунчан дан, дружење, разговори, размена искустава, песма, игра и навијање допринели су да резултат ове посете пре свега буду дечија задовољна лица.

Марија Стевановић

Губеревци 7 Губеревци 3 Губеревци

Водич за основце

vodicd-1

Прочитај још

 

Кликни безбедно

beszbedno-1

Прочитај још

 

Посетиоци

Данас12
Јуче103
Ове недеље12
Овог месеца1578
Укупна посета151855

Ваша адреса 34.228.38.35 Инфо посетиоца Unknown - Unknown понедељак, 22 април 2019 02:44
Powered by CoalaWeb

Питајте психолога

pitajte

Прочитај још

 

Ђачка страна

djacka

Прочитај још